Onze reizen

Belevenissen zijn elke keer weer anders en ook in andere landen, met andere mensen en culturen maken de belevenissen vaak extra speciaal. Wij hebben het geluk (gehad) dat we al best veel van de wereld hebben mogen zien. Onderstaande plaatjes geven een overzicht van de landen waar we (zowel zakelijk als voor vakantie) al geweest zijn.

Elke dag kan een belevenis hebben, maar we geven hier een overzicht van de meest relevante – interessante reizen die we gemaakt hebben. Zoals hierboven aangegeven hebben we al best wat landen op verschillende continenten gezien en we geven hieronder op chronologische volgorde een overzicht van onze reizen.

2021: Duitsland – 980 km – 3 weken

Fietstocht door Duitsland van west naar oost. In 3 weken hebben we van Münster naar de Poolse grens gefietst, naar het plaatsje Letschin. Tijdens de route zijn we via de noordzijde van het Harzgebergte en Berlijn gegaan.
Bekijk onze route op Komoot

2020: BeneluxDu rondje – 395 km – 7 dagen

Fietstocht vanuit Vaals (NL) via de Vennbahn door België en Duitsland naar Luxemburg. Omdat we maar 7 dagen hadden zijn we vanuit Luxemburg stad met de trein naar Coo gegaan en toen verder fietsen langs de Amblève en de Ourthe relaxt naar Luik en dan weer terug naar Vaals.
Bekijk onze route op Komoot

2019: Griekenland – 761 km – 16 dagen
Na 2 dagen cultuur en historie snuiven in het prachtige Athene, nemen we de veerboot naar de Peloponnesos waar we fietsten door prachtige natuur, met mooie standen, heerlijk eten, pittige klimmen en flitsende afdalingen. Na opnieuw een oversteek kwamen we op het prachtige eiland Kefalonia.
Bekijk onze route op Komoot

2019: Alpentocht Garmisch – Bassano – 435 km – 7 dagen
Tijdens de meivakantie met de nachttrein naar Garmisch-Partenkirche om daarna in 7 dagen te fietsen via Oostenrijk, omhoog eerste over de Buchener Höhe (1247m), daarna via de Reschenpas op 1515m hoog – naar Italië. Via Merano en Trento uiteindelijk naar Bassano del Grappa (al aardig op weg naar Venetië), maar ja we hadden maar 7 dagen. De terugreis was met de trein over de Brennerpas en de nachtrein vanuit Innsbruck naar huis.
Bekijk onze route op Komoot

2018: Alpentocht Salzburg – Venetië – 520 km – 11 dagen, waarvan 7 gefietst
Met de nachttrein naar Salzburg om tijdens de meivakantie in x dagen via Berchtesgarden, Zell am See, Bad Gastein, met de trein aan het eind van het Gasteiner Tal, in 20 min. via de Tauerntunnel door de bergen, en daarna vele kilometers afdalend, via Villach, heerlijk over oude spoorlijntjes Italië in fietsen. Langs de rand van de Dolomieten, richting Treviso in de po-vlakte. Aankomen op de fiets in Venetië via de lange brug is echt fantastisch. De terugreis was met de trein over de Brennerpas en de nachttrein vanuit Innsbruck naar huis.

2017: Vogezen

2016: Langs de Rijn (Duitsland)