Nieuw begin – new start

(english version below)

Een nieuw begin….. Zo richting het einde van het jaar, kijken we terug op alle mooie ervaringen van de afgelopen jaren. Voor ons is de conclusie dat we steeds zorgvuldiger willen gaan leven, met zo min mogelijk impact op onze mooie wereld (zero-waste en plantaardig) en dat we deze wereld nog intenser willen gaan beleven. Daarom gaan we volgend jaar 6 maanden fietsen in Zuid-Europa. We proberen dat op een zo verantwoord mogelijke manier, met zo min mogelijk afval te doen…..niet vliegen dus.

Bij nieuwe plannen hoort een nieuw logo, nieuwe website en een andere naam van onze Instagram-account: 2zeetjes. Samen gaan de twee Zeetjes op pad. We houden jullie op de hoogte van onze voorbereidingen.

A new start….. Heading towards the end of the year, we’re looking back at our experiences during the past years. For us, the conclusion is that we’d like to live more sustainable, with less impact on this beautiful planet (zero-waste and plant-based) and the wish to experience more of the world. That’s why next year, for a period of 6 months, we’re going to cycle in southern Europe. As sustainable as possible, with limited waste….so no flying. With new plans, we’re also introducing a new logo, new website and changed Instagram account name: 2zeetjes. Together, the two Zeetjes are on their way. We’ll keep you posted on our preparations.

Eén reactie op “Nieuw begin – new start”

  1. Alle goeds voor 2022 en veel fietsplezier gewenst en succes met alle voorbereidingen.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: