Herinneringen/memories deel/part 1

(english version below)

We kunnen niet wachten om op pad te gaan….dus tot dan delen we herinneringen:

Countdown deel 1: Nog 13 weken totdat we voor 6 maanden gaan fietsen. Tot ons vertrek geven we een korte indruk van onze fietservaringen. We doen dit in willekeurige volgorde, en in deel 1 onze reis van het westen naar het oosten van Duitsland. We volgden de Europa Radweg R1 van Münster via de Harz en Berlijn tot aan de Poolse grens bij Küstrin-Kietz. Een heerlijke gevarieerde route met veel natuur en geschiedenis.

We can’t wait to hit the road….so until then we share our memories:

Countdown part 1: 13 weeks to go for our 6 months cycling tour. Until our departure, we’ll share some short impressions of our cycling experiences. Sharing in random order, part 1 is our trip from the west to the east of Germany. We followed the Europe Radweg R1 from Münster via the Harz and Berlin to the Polish border at Küstrin-Kietz. A lovely diverse route with much nature and history.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: