Herinneringen/memories deel/part 2

(english version below)

We kunnen niet wachten om op pad te gaan….dus tot dan delen we herinneringen:

Countdown deel 2: Haha, in ons vorige bericht hebben we ons verrekend. Het is nu nog 12 weken totdat we voor 6 maanden gaan fietsen. Tot ons vertrek geven we een korte indruk van onze fietservaringen. We doen dit in willekeurige volgorde, en in deel 2 onze diverse fietsreizen in Frankrijk. We fietsten in de Elzas (1993), langs de Loire (1994), heel kort in de Bourgogne met 2 kleine kinderen in 2006 (was geen succes), en de Vogezen in 2017. We kijken terug op heerlijke fietsvakanties.

We can’t wait to hit the road….so until then we share our memories:

Countdown part 2: Haha, we’ve miscalculated the number of weeks mentioned in our previous post. Now it’s still 12 weeks to go for our 6 months cycling tour. Until our departure, we’ll share some short impressions of our cycling experiences. Sharing in random order, part 2 is our several cycling trips in France. We cycled in the Elzas (1993), along the Loire-river (1994), a very short trip in the Bourgogne, with 2 small kids in 2006 (was not a success) and the Vosges in 2017. We’re remembering great cycling holidays.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: