Herinneringen/memories deel/part 3

(english version below)

We kunnen niet wachten om op pad te gaan….dus tot dan delen we herinneringen:

Countdown deel 3: Het is nu nog 11 weken totdat we voor 6 maanden gaan fietsen. Tot ons vertrek geven we een korte indruk van onze fietservaringen. We doen dit in willekeurige volgorde. In deel 3 delen we onze 4-landen fietstocht van 395 km door Be-Ne-Lux-Du, oftewel een ronde van 7 dagen, die we in 2020 reden, vanuit Vaals (Ne), via Aachen (Du) en de Vennbahn (Be) naar Troisvierges (Lux), door naar Luxemburg-stad. Daarna terug, eerst met de trein naar Coo (Be) en dan zoveel mogelijk langs de rivieren in de Ardennen, via Luik terug naar Vaals. Het is een heerlijke ronde voor “even tussendoor”, niet te ver weg, maar wel heel divers en prima te doen.

Meer details op Komoot: https://www.komoot.nl/collection/1108994/-four-countries-in-7-days-cycling-nl-d-b-lux  

We can’t wait to hit the road….so until then we share our memories:

Countdown part 3: It’s 11 weeks to go for our 6 months cycling tour. Until our departure, we’ll share some short impressions of our cycling experiences. Sharing in random order, part 3 is our 4-countries cycling tour (395 km) through Be-Ne-Lux-Ge, or in other words a 7-days tour, we’ve cycled in 2020, from Vaals (Ne), via Aachen (Ge) and the Vennbahn (Be) to Troisvierges (Lux), continuing to Luxemburg-city. Then on our way back, we first took the train to Coo (Be), continuing our tour, following the rivers in the Ardennes, via Liège (Be), returning to Vaals (Ne). It’s a great “in between” tour, not too far from home, nevertheless very diverse and not too intense cycling.

More details on Komoot: https://www.komoot.nl/collection/1108994/-four-countries-in-7-days-cycling-nl-d-b-lux

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: