Herinneringen/memories deel/part 7

(english version below)

Countdown deel 7: Het is nu nog 7 weken totdat we voor 6 maanden gaan fietsen. Tot ons vertrek geven we een korte indruk van onze fietservaringen. We doen dit in willekeurige volgorde. In deel 7 nemen we jullie naar Noord-Spanje. In 1997 en 1999 namen we de fietsbus naar Spanje en hebben we gefietst langs plaatsen als Logroño, Burgos, Santander en door Los Picos de Europa. De laatste was echt een belevenis. In de gondel bij Fuente Dé met bepakte fietsen van 1100m naar ruim 1800m, om daarna de hele dag door de bergen naar beneden te fietsen tot aan zeeniveau. Ongelooflijk gaaf!

Countdown part 7: It’s 7 weeks to go for our 6 months cycling tour. Until our departure, we’ll share some short impressions of our cycling experiences. Sharing in random order, part 7 we take you to the North of Spain. In 1997 en 1999 we took the cycle-bus and we’ve cycled through Logroño, Burgos, Santander and through Los Picos de Europa. The last one was really an experience. In the gondola at Fuente Dé with packed bikes from 1100m to more than 1800m, and then cycle all day through the mountains down to sea level. Incredibly cool!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: