Herinneringen / memories deel / part 9

(english version below)

Countdown deel 9: Het is nu nog 5 weken totdat we voor 6 maanden gaan fietsen. Tot ons vertrek geven we een korte indruk van onze fietservaringen. We doen dit in willekeurige volgorde. In deel 5 nemen we jullie weer mee naar de Alpen. In 2019 fietsten we met onze zoon van Garmisch-Partenkirche in Zuid-Duitsland dwars door de Alpen naar het Italiaanse Bassano del Grappa. We gingen heen en terug met de trein, sliepen in B&B’s en hotels en genoten volop van de bergen, de route, inclusief Buchener Höhe (1247m) en Reschenpas (1515m) en de verschillen in cultuur en landschap als je van noord naar zuid door de Alpen fietst. Echt een aanrader, en prima te doen ook voor de minder geoefende fietsers.

Countdown part 9: It’s 5 weeks to go for our 6 months cycling tour. Until our departure, we’ll share some short impressions of our cycling experiences. Sharing in random order, part 9 we take you to the Alpes again. In 2019 we cycled with our son from Garmisch-Partenkirche in southern Germany through the Alps to the Italian Bassano del Grappa. We went there and back by train, slept in B&Bs and hotels and thoroughly enjoyed the mountains, the route, including Buchener Höhe (1247m) and Reschenpass (1515m) and the differences in culture and landscape as you cycle from north to south through the Alps. Highly recommended, and easy to do even for less experienced cyclists.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: