Herinneringen / memories deel / part 10

(english version below)

Countdown deel 10: Het is nu nog 4 weken totdat we voor 6 maanden gaan fietsen. Tot ons vertrek gaven we korte indrukken van onze fietservaringen tot nu toe. In deze laatste terugblik nemen we jullie weer mee naar Griekenland. In 2019 fietsten we 761 km in 16 dagen via Benjamins route “Een odyssee op twee wielen”. Na 2 dagen cultuur en historie snuiven in het prachtige Athene, nemen we de veerboot naar de Peloponnesos. Daar fietsten we door prachtige natuur, langs veel cultuur en mooie stranden, heerlijk eten, pittige klimmen (o.a. een 1200m klim) en flitsende afdalingen. We bezoeken het prachtige eiland Kefalonia met de imposante zeeschildpadden. Wat een heerlijke combinatie, zon, zee en bergen. Opnieuw een aanrader, en best goed te doen ook voor de minder geoefende fietsers.

Countdown part 10: It’s 4 weeks to go for our 6 months cycling tour. Until our departure, we gave brief impressions of our cycling experiences so far. In this last lookback, we take you back to Greece. In 2019 we cycled 761 km in 16 days via Benjamin’s route “An odyssey on two wheels”. After 2 days of sniffing culture and history in beautiful Athens, we take the ferry to the Peloponnese. There we cycled through beautiful nature, along a lot of culture and beautiful beaches, delicious food, tough climbs (including a 1200m climb) and flashy descents. We visit the beautiful island of Kefalonia with the impressive sea turtles. What a wonderful combination, sun, sea and mountains. Again, highly recommended, and quite doable, even for less experienced cyclists.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: